Főoldal > Baselworld 2017

Baselworld 2017

basel_2017_stand

A minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi bázeli órakiállítás a világ legfontosabb és legnagyobb időmérőkhöz köthető eseménye. Az ismert világmárkák évről-évre ilyenkor mutatják be féltve őrzött, legtitkoltabb technológia újításaikat a nagyközönségnek. A rendezvényen természetesen a Seiko is képviselteti magát és lerántja a leplet legfrissebb modellekről. Az elkövetkező közleményekben részletesen bemutatjuk, hogy melyek azok a márkát érintő újítások, melyek meghatározóak lesznek az idei év során.

hattori_banner
A Grand Seiko felidézi történelmét és előre vetíti a jövőt
gs_recreation_main

A Grand Seiko 2010-ben vált elérhetővé a nemzetközi piac számára. Már a kezdetektől pozitív visszajelzések övezték mind a kereskedők, mind az órarajongók részéről. A folyamatos nagy érdeklődés egyre nagyobb igényeket támasztott a kereslet terén, melyet értelemszerűen megfelelő kínálat kellett, hogy kövesse. Minket is lenyűgöz az érdeklődés és továbbra is szándékunk ennek az iránynak a követése most 2017-ben és a jövőben egyaránt. Megragadva a kínálkozó lehetőségeket egy fontos új kollekciót mutattunk be a Baselworld-ön.

TOVÁBB OLVASOM…

Grand Seiko Divers – Határokat feszegetve
gs_diver_main

A Grand Seiko búvárórák nagy népszerűségnek örvendtek az elmúlt években a hobbibúvárok között. A szint, amit mára a Grand Seiko elért, lehetővé tette egy valódi professzionális búváróra megalkotását. A titántokba szerelt 9S Hi-Beat (magas lengésszámú) és magas mágneses ellenállású szerkezet, a számlapon 12 óránál látható logóval egy teljesen új dimenzióba léptette a Grand Seiko-t, ahol a határok végtelenek.

TOVÁBB OLVASOM…

Astron GPS Solar. Teljesítmény, precizitás és Novak Djokovic.
astron_main

Chronograph, Dual-Time, World-Time most pedig a Big-Date. Az Astron GPS Solar kaliberek választéka tovább bővül kiszolgálva az egyre szélesebb igényeket a legintelligensebb és leggyakorlatiasabb technológiai órakészítés területén. Az új 8X42 kaliber már négyre emeli az aktív GPS Solar szerkezetek számát az Astron kínálatában új, elegáns vonalat teremtve az óra formatervezésében. Az új széria 2017 szeptemberétől lesz elérhető.

TOVÁBB OLVASOM…

Presage – Zománc sorozat
presage_enamel_main

A Seiko egy limitált kiadású, automata Chronograph szerkezetű modellt mutatott be a 2016-os bázeli órakiállításon, amely széleskörű elismerést kapott és a rendezvény egyik főszereplőjévé vált kiérdemelve az azóta is töretlen érdeklődést. Ma büszkén mutatjuk be az azonos zománcszámlapot és a Seiko széles mechanikus kaliber választékát kínáló új Presage kollekciót. A korlátozott darabszámnak ezennel vége: az új „Enamel” kollekció a jövőben állandó tagja lesz a Presage kínálatnak a 2017-es szeptemberi bemutatkozást követően.

TOVÁBB OLVASOM…

Presage - A koktélbárokból egyenesen a csuklóra
presage_coctail_main

2010-ben a Seiko kimondottan Japán belpiacra szánt modellt jelentetett meg, melyet a koktélbárok elbűvölő atmoszférája inspirált. A mechanikus automata órát hamar felkapták világszerte az órákkal foglalkozó blogok és weboldalak. Az elkövetkezendő hónapokban és években az időmérő nagy hírnévre tett szert és áhítottá vált sok Seiko rajongó számára a világ minden táján. Ma a Presage kollekció tagjaként egy teljes sorozatot mutatunk be, mely alapjául a kedvelt óra szolgált, ezzel Seiko rajongói előtt meghajolva, koktélos poharunkat emelve küldjük hálás jókívánságainkat.

TOVÁBB OLVASOM…

Prospex – Egy legenda újraszületése
prospex_main

Nem alaptalan az a hírnév, amit a Seiko búvárórák kivívtak maguknak az elmúlt években. Egyenes következménye a hosszú időkre visszanyúló tradícióknak és a folyamatos innovációknak, annak az útnak, amelyen a Seiko az elmúlt 50 évben járt. Számtalan megoldás és szabvány fűződik a Seiko nevéhez, melyek manapság a búvárórák széles körben elterjedt alaptulajdonságainak számítanak, sőt egyenesen ipari szabvánnyá váltak. Példának okáért: a búvárórákat minősítő ISO szabvány alapjait is a Seiko fektette le.

TOVÁBB OLVASOM…