Főoldal > Kollekciók > Presage > Férfi

seiko_presage_fejlec

seiko_presage_logo
Mechanikus mesterművek, Japánból

ph_presage_men_2015

A Seiko több, mint 100 évvel ezelőtt elkészítette első karóráját Japánban. Ezzel megszületett a szakmai elhivatottság tiszteletének tradíciója, amely egészen a mai napig folyamatosan gyarapszik, köszönhetően azon órásmesterek szenvedélyének és szakértelmének, akik összeszerelik, beállítják és ellenőrzik a mechanikus óraszerkezeteket.

A figyelemre méltó szellemiség megtestesülése a Presage kollekcióban található 8R48-as kaliber. A szerkezet 311 alkotóelemből áll, beleértve a vertikális kuplungot, amely minden valódi Chronograph szívét képezi, a függőleges oszlopkereket, amely tartósságot és hosszantartó működést biztosít, valamint a háromfejű nullázó kar, amely a Seiko saját fejlesztésű műszaki mechanizmusa. Az órák minden egyes alkatrészének tervezése és gyártása házon belül történik.

Ez a szakmai elhivatottság az egyetlen kulcs az olyan magas színvonalú mechanikus órák elkészítéséhez, mint amilyen a Presage kollekció. A szerkezet beállításától kezdve egészen a tok polírozásáig ez a szellemiség biztosítja a legmagasabb előírásoknak való megfelelés lehetőségét a Seiko számára. Az órásmesterek által rendszeresen teljesített szemrevételezés szintén kulcsszerepet játszik az elkészült órák minőségellenőrzésében.

Az 1913-ban megalkotott legelső órától kezdve egészen napjainkig a Seiko folyamatosan csiszolta képességeit, növelte a kézműves eljárások precizitását és új alkotóelem fejlesztési ötleteket valósított meg. Az erejűnk forrása akkor és most is a szakmai elkötelezettség volt.

Presage férfi órákTovábbi modellek

Mechanikus Automata
SPB165J1

Mechanikus Automata
SPB167J1

Mechanikus Automata
SPB171J1

Mechanikus Automata
SSA423J1

Mechanikus Automata
SRPG05J1

Mechanikus Automata
SRPG09J1